Siirry pääsisältöön

Pakaratreeni

Vuosi vaihtuu pian ja kisavalmistelut alkaa tosissaan 1.1. Oon joulukuun syönyt suht puhtaasti. Yhtään suklaata enkä piparia syönyt joulupyhinä. Turhia kaloreita ehkä tullut alkoholista mutta kai ihan ymmärrettävää tässä elämäntilanteessa käydä vähän viihteellä. Vaikka kaapit pursuu suklaata ja ties mitä herkkuja, olen jatkanut puhtaasti syöntiä juhlimisen jälkeisenä päivänä. Ruualla on ihan uskomaton vaikutus oloon. Kokeilepa ens kerralla pizzan tai hampparin sijaan vetää salaattia tai vihersmoothieta krapulaan. Mieli piristyy ja keho myös, eikä mee koko päivä maatessa sohvalla.
10 viikkoa jäljellä, mikä tarkoittaa treeni määrän lisääntymistä. Salitreenin päälle tulee aerobiset. Aion pitää ohjelmassa edelleen 3 jalkapäivää niin että yksi on pelkkä pakaratreeni, yksi loikka ja yksi vaihtelevasti erilaisia  jalkapäivän liikkeitä. Olka- ja selkätreeniä tulee kans tehtyä nyt paljon. Aion myös tehä joka päivä vatsat. Aerobista teen sen mukaan mitä tarvitsee, katson vähän miten alkaa kroppa kiristyy.
Tässä tän päivän pakaratreeni:

1. Hyvää huomenta 3x10 20kg
Keskity tekemään liike pakaroilla ja takareisillä. Hyvä keskivartalo tuki ja selkä suorana. Polvissa pieni jousto. Purista pakarat yläasennossa.

2. Jalkojen loitonnus laitteessa seisten 3x15 64kg.
Tykkään tehdä tämän liikkeen seisten, sillä saan sen paremmin tuntumaan pakaroissa. Alas mennessä peppu tulee työntää pitkälle taakse  ja jalat niin ääriasentoon toisistaan kun liikkuvuus antaa periksi. Tasapaino kehitty samalla kun et pidä käsillä kiinni laitteesta.

3. Selinmakuulla jalkojen työntö ylös smithissä  3x12 pyramidi, 40, 50, 55kg.
Vähän sama liike kuin jalkaprässi, mutta tässä saa jalat syvemmälle koukkuun. 

4. Kyykky smithissä polviseisonnassa 3x10 50kg.
Hitaasti alas ja räjähtävästi ylös. Itse huomaan pääseväni paljon nopeemmin ylös tässä asennossa kuin perus takakyykyssä. Viimeinen kierros sai jalat tärisemään niin että en hetkeen päässyt pois smithin alta :). 

5. Pakarapotku taljassa penkin päällä 3x15 20kg.
Ooh, tää on mun yksi lemppari liikkeitä. Kun työnnät jalkaa ylös taakse, tulee sen olla suorana ( helposti joillakin lähtee lipsumaan sivulle). Jos mahdollista niin asetu niin että näät itsesi peilistä, jolloin voit tarkkailla asentoasi. 

Tämä on tällainen pikatreeni, mutta tuntuva kun keskityt liikkeisiin, hermotat oikein ja laitat painoa sen verran että viimeiset toistot tulee just ja just. 








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihan wonder womanina

Jalat tutisee. Pitkästä aikaa tunnen ylpeyttä itsestäni. Tein jotain mitä en olisi uskonut saavuttavani koskaan. 180 kg!! -satakahdeksankymmentä kiloa! Sen verran oli tämän aamun treeneissä kiekkoja jalkaprässissä. Palkkasin itselleni valmentajan toukokuussa, koska tuntui siltä että tarvitsen piiskuria, jonka avulla saan urheilun takas elämääni rutiiniksi. Motivaatio meni uupumuksen myötä..tai no..halua kyllä oli, mutta pään sisäinen ruoskinta ja tekosyyt sai mut saamattomaksi. Tiesin ja tunsin joka solulla kuinka huono olo valtaa kehoa kun en treenaa, mutta silti suklaa ja netflix vei voiton. Ne jotka seuraa mua snäpissä, näki ne mun joka viikkoiset dietti aloitukset ja aina se homma meni puihin, viimeistään keskiviikkona. En vaan ollut valmis ja en ole täysin vieläkään, mutta tässä opetellaan sitä armollisuutta ja nyt tärkein asia on saada treenit kulkee 4/vkossa. Johnin löysin vähän niinkuin vahingossa. Mun fb feediin lävähti mainos Selkrig performance unitista ja heidän tarj

Valehtelevia sikojako tää maailma täynnä

Mun piti kirjoittaa sivistyneesti ja asiallisesti mutta nyt en voi säästellä sanoja. Joten kaikki mielensäpahoittajat ja kukkahattutädit voi lopettaa lukemisen tähän. Ja huom, tää on vain mun tän hetkinen mielipide. Avautuminen..mut jos tää saa jonku tuntee piston sydämessään ni good. En voi ku ihmetellä tätä nykymenoa parisuhteissa ja deittailussa. Jengi kusettaa ja pettää minkä kerkiää ja ulospäin ollaan niin onnelllista, ai että. Mikä hitto siinä on ettei aikuisilla ihmisillä ole sen verran munaa sanoa asioita suoraan ja olla rehellisiä toiselle ihmiselle. Ennemmin tai myöhemmin valheet paljastuu, tavalla tai toisella. Jos sä oot niin v*tun fucked up ettet tiedä kuka oot ja mitä haluut sun elämältä ja parisuhteelta niin kannattaisko ottaa se aika sitten itsensä tutkiskeluun eikä ketään kolmatta osapuolta siihen hillumaan. Pettämisestä on tehty niin helppoa. Ei tarvii edes kotoota poistua kun somen kautta voit ottaa yhteyttä ihan kehen vaan. Jos oma kumppani ei saa viisaria värähtä