Siirry pääsisältöön

Kikkelisunnuntai

Ah sunnuntai..miten ihana päivä se onkaan. Viikko on voinut olla menoja täynnä ja sunnutaina yleensä rauhoitutaan. Syödään myöhäinen aamupala, ulkoillaan, treenataan, chillataan, kyläillään..mitä kaikkea. Akut ladataan maanantaita ja tulevaa viikkoa varten. 
Monet sinkut on sanonut että sunnutai on pahin päivä viikosta. Silloin jotenki yksinäisyys ja läheisyyden kaipuu lävähtää vasten kasvoja. Jos sitä sattuu olemaan vielä pienessä darrassa niin kosketusta janoaa kuin aavikolla vettä. 
Kuulin juuri eräältä mieheltä että hän on huomannut mimmien olevan just sunnuntaisin kaikista aktiivisempia kirjoittelemaan tinderissä. Itse en ole huomannut päivissä eroa kunnes tää kommentti sai mut miettimään ja tajusin että sunnuntaisin saan kaikista eniten dickpicei snäpissä.
Oon yrittänyt tässä pohtia ja ymmärtää miesten käytöstä tätä juttua ajatellen mutta mun päähän ei vaa mene se että joku tuntemattomana ihmisenä haluaa lähettää tuntemattomalle kuvan itsestään missä näkyy omat sukupuolielimet. Ois kiva tietää että minkälaista reaktiota tälläinen tyyppi odottaa vastaukseksi viestiin. Luuleko hän tosiaan että tuolla tavalla saa avattua keskusteluyhteyden naisten kanssa. Pitäiskö siihen vastata: Kiva kikkeli sulla, mitä kuuluu? 
Mun reaktio noihin on sama kuin kissa tuo kotiin kuolleen hiiren; Hyi v***u!
Anteeksi nyt vain miehet mutta me naiset ei kiihotuta pelkän dickpicin näkemisestä, varsinkaan randomisti tuntemattomalta ihmiseltä. Monelle naiselle orgasmin saanti helpottuu vasta kun alkaa kehittyä tunteita mieheen. Toki naisissa on eroja mutta pääsääntöisesti se menee näin. Naiset ei syty niinkään siis visuaallisesti. Esim salilla nii eipä siellä seksi tule mieleen kun joku äijä vieressä tekee mavea. 
Mä olen äiti ja usein kun puhelinta käytän niin lapset on mun vieressä. Onneksi ei ole vielä tullut sellaista tilannetta että heidän silmille olisi nää idioottien kuvat lävähtäneet. Monet ei ehkä tule ajatelleeksi sitä, että noita snäppei saatetaan avata vaikka metrossa istuessa tms. Ei siis ole pelkästään omille silmille kuvat.
Dirtypiceissä ei ole mitään pahaa jos sulla on juttua vaikkapa kyseisen henkilön kanssa. Kyllähän pikku tuhmat kuvat piristää päivää ja saa himon kasvamaan siihen kertaan kun sitten livenä näkee. Tästä ollaan moneen otteeseen keskusteltu myös, että vaikka laittaisi miten paljastavia kuvia itsestä nettiin niin se ei tarkoita sitä että sua on oikeus ahdistella näillä dickpiceillä. Vähä sama asia kun joku sanoo että nainen itse kerjäs raiskatuksi tulemista kun vähissä vaatteissa keikkui. 
Eilen mulla sitten paloi pinna totaallisesti ja kerroinkin snäpissä että seuraava joku mulle näitä lähettelee niin julkasen sen kuvan sitten mun snäpin my storessa. Toivottavasti tää sai nyt miehet tajuamaan että naisia ei lähestytä noin ja toi on oikeesti seksuuaallista häirintää. Jokainen hyypiö joka mulle noita laittaa, menee automaattisesti estolle.
Ettei tämä nyt menisi miesten haukkumiseksi niin kiitos teille kaikille ihanille järkeville miehille jotka osaatte lähestyä keskustellen ja ootte myötätuntoisia. Teidän tsemppiviestit saa hymyn huulille 
:)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihan wonder womanina

Jalat tutisee. Pitkästä aikaa tunnen ylpeyttä itsestäni. Tein jotain mitä en olisi uskonut saavuttavani koskaan. 180 kg!! -satakahdeksankymmentä kiloa! Sen verran oli tämän aamun treeneissä kiekkoja jalkaprässissä. Palkkasin itselleni valmentajan toukokuussa, koska tuntui siltä että tarvitsen piiskuria, jonka avulla saan urheilun takas elämääni rutiiniksi. Motivaatio meni uupumuksen myötä..tai no..halua kyllä oli, mutta pään sisäinen ruoskinta ja tekosyyt sai mut saamattomaksi. Tiesin ja tunsin joka solulla kuinka huono olo valtaa kehoa kun en treenaa, mutta silti suklaa ja netflix vei voiton. Ne jotka seuraa mua snäpissä, näki ne mun joka viikkoiset dietti aloitukset ja aina se homma meni puihin, viimeistään keskiviikkona. En vaan ollut valmis ja en ole täysin vieläkään, mutta tässä opetellaan sitä armollisuutta ja nyt tärkein asia on saada treenit kulkee 4/vkossa. Johnin löysin vähän niinkuin vahingossa. Mun fb feediin lävähti mainos Selkrig performance unitista ja heidän tarj

Pakaratreeni

Vuosi vaihtuu pian ja kisavalmistelut alkaa tosissaan 1.1. Oon joulukuun syönyt suht puhtaasti. Yhtään suklaata enkä piparia syönyt joulupyhinä. Turhia kaloreita ehkä tullut alkoholista mutta kai ihan ymmärrettävää tässä elämäntilanteessa käydä vähän viihteellä. Vaikka kaapit pursuu suklaata ja ties mitä herkkuja, olen jatkanut puhtaasti syöntiä juhlimisen jälkeisenä päivänä. Ruualla on ihan uskomaton vaikutus oloon. Kokeilepa ens kerralla pizzan tai hampparin sijaan vetää salaattia tai vihersmoothieta krapulaan. Mieli piristyy ja keho myös, eikä mee koko päivä maatessa sohvalla. 10 viikkoa jäljellä, mikä tarkoittaa treeni määrän lisääntymistä. Salitreenin päälle tulee aerobiset. Aion pitää ohjelmassa edelleen 3 jalkapäivää niin että yksi on pelkkä pakaratreeni, yksi loikka ja yksi vaihtelevasti erilaisia  jalkapäivän liikkeitä. Olka- ja selkätreeniä tulee kans tehtyä nyt paljon. Aion myös tehä joka päivä vatsat. Aerobista teen sen mukaan mitä tarvitsee, katson vähän miten alkaa kropp

Valehtelevia sikojako tää maailma täynnä

Mun piti kirjoittaa sivistyneesti ja asiallisesti mutta nyt en voi säästellä sanoja. Joten kaikki mielensäpahoittajat ja kukkahattutädit voi lopettaa lukemisen tähän. Ja huom, tää on vain mun tän hetkinen mielipide. Avautuminen..mut jos tää saa jonku tuntee piston sydämessään ni good. En voi ku ihmetellä tätä nykymenoa parisuhteissa ja deittailussa. Jengi kusettaa ja pettää minkä kerkiää ja ulospäin ollaan niin onnelllista, ai että. Mikä hitto siinä on ettei aikuisilla ihmisillä ole sen verran munaa sanoa asioita suoraan ja olla rehellisiä toiselle ihmiselle. Ennemmin tai myöhemmin valheet paljastuu, tavalla tai toisella. Jos sä oot niin v*tun fucked up ettet tiedä kuka oot ja mitä haluut sun elämältä ja parisuhteelta niin kannattaisko ottaa se aika sitten itsensä tutkiskeluun eikä ketään kolmatta osapuolta siihen hillumaan. Pettämisestä on tehty niin helppoa. Ei tarvii edes kotoota poistua kun somen kautta voit ottaa yhteyttä ihan kehen vaan. Jos oma kumppani ei saa viisaria värähtä