Siirry pääsisältöön

Heikki Paasonen Show, sinkkutaxi

Muutaman kerran ehtinyt katsoa tota showta ja siinä olevaa osiota sinkkutaxi. Hauskalta vaikutti, tosin paljonhan se on siitä kiinni millaset tyypit siellä takapenkillä istuu, osaavatko heittäytyä ja höpötellä vaikka ei kemiat natsais. Tänää hyppäsin itse sinkkutaxin kyytiin. Hetken jo mietin että lähteekö mitään läppää ku iski kauhee väsy treenin jälkeen. Onneksi iso kuppi kahvii alko just pärisee ennen kyytiin astumista.
Hetken aikaan ehdittiin ajaa kun kyytiin hyppäsi toinen sinkkumimmi.Siinä sitten höpöteltiin ja pelailtiin totuutta ja tehtävää. Meiltä kysyttiin millaisista miehistä tykätään ja kuka on kuumin suomalainen mies. Meidän ystäviä yritettiin saada langanpäähän, että heiltä olisi voinut udella millaisia ihmisiä me ollaan. Mun ystävistä kukaan ei sillä hetkellä vastannut, minkä vähä arvasinkin kun ovat töissä, toisin kuin mä. Siitä heitettiinki autossa läppää, työttömälle parempi sana; downshiftaus.
Tää mun heitto Suomen kuumimmasta miehestä..enpä olisi koskaan voinut uskoa kun auto ajoi autopesulaan, ovien avautuessa..hän seisoo siinä! Meidän silmien edessä. Siis mitä ihmettä?! Mikä tää juttu on..eihän kukaan voinut tietää että sanon juuri hänet Suomen  kuumimmaksi.
Aluksi luulin että moikataan vaan, mutta yhtäkkiä ovi aukee ja sinne takapenkille hän kömpii meidän kahden sinkkumimmin väliin. Ja arvatkaa mitä..tää tyttö hiljeni. Menin ihan puihin. Aivot löi tyhjää. Kenelle käy näin? Yleensä oon itsevarma ja flirttailen mutta ..ei helv..En tienny miten päin olisin.
Ois vaa tehny mieli pörröttää hänen hiuksia ja hipsutella käsivarsia haha :). Sen verran pääsin koskettelee että hieroin hetken hänen hartioita, iiiikkkss!
Jonkin ajan kuluttua hän jäi kyydistä pois ja napattiin toinen sinkkumies kyytiin. Kohteliaasti siinä rupateltiin niitä näitä mutta ei ollut hänessä sellaista pahaa poikaa mihin me molemmat mimmit taidetaan olla lääpällään. Mitä sitä sitten jatkamaan, kaunis kiitos ja oli aika hypätä pois taxista. Aika läppä että ainoo ketä vaihto numeroita oli me sinkkumimmit toistemme kanssa. Kävi meinaan ilmi että treenataan samalla salilla. Yhteistreenejä odotellessa :).
Hyppäsin metroon ja ilmeisesti joku jännistys laukes koska aloin tärisee ihan sikana. Kotiin päästyäni en pystynyt millää rauhoittumaan syömään vaikka nälkä oli mitä karmein. Pyörin ja hyörin ja kelailin läpi noita tän iltapäivän tapahtumia.
Yhtä kokemusta rikkaampana taas ollaan, kui siistiä!

PS. Se kuka tää Suomen kuumin mies mun mielestä on..selvii teille kun katsotte Neloselta torstaisin Heikki Paasonen Show 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihan wonder womanina

Jalat tutisee. Pitkästä aikaa tunnen ylpeyttä itsestäni. Tein jotain mitä en olisi uskonut saavuttavani koskaan. 180 kg!! -satakahdeksankymmentä kiloa! Sen verran oli tämän aamun treeneissä kiekkoja jalkaprässissä. Palkkasin itselleni valmentajan toukokuussa, koska tuntui siltä että tarvitsen piiskuria, jonka avulla saan urheilun takas elämääni rutiiniksi. Motivaatio meni uupumuksen myötä..tai no..halua kyllä oli, mutta pään sisäinen ruoskinta ja tekosyyt sai mut saamattomaksi. Tiesin ja tunsin joka solulla kuinka huono olo valtaa kehoa kun en treenaa, mutta silti suklaa ja netflix vei voiton. Ne jotka seuraa mua snäpissä, näki ne mun joka viikkoiset dietti aloitukset ja aina se homma meni puihin, viimeistään keskiviikkona. En vaan ollut valmis ja en ole täysin vieläkään, mutta tässä opetellaan sitä armollisuutta ja nyt tärkein asia on saada treenit kulkee 4/vkossa. Johnin löysin vähän niinkuin vahingossa. Mun fb feediin lävähti mainos Selkrig performance unitista ja heidän tarj

Pakaratreeni

Vuosi vaihtuu pian ja kisavalmistelut alkaa tosissaan 1.1. Oon joulukuun syönyt suht puhtaasti. Yhtään suklaata enkä piparia syönyt joulupyhinä. Turhia kaloreita ehkä tullut alkoholista mutta kai ihan ymmärrettävää tässä elämäntilanteessa käydä vähän viihteellä. Vaikka kaapit pursuu suklaata ja ties mitä herkkuja, olen jatkanut puhtaasti syöntiä juhlimisen jälkeisenä päivänä. Ruualla on ihan uskomaton vaikutus oloon. Kokeilepa ens kerralla pizzan tai hampparin sijaan vetää salaattia tai vihersmoothieta krapulaan. Mieli piristyy ja keho myös, eikä mee koko päivä maatessa sohvalla. 10 viikkoa jäljellä, mikä tarkoittaa treeni määrän lisääntymistä. Salitreenin päälle tulee aerobiset. Aion pitää ohjelmassa edelleen 3 jalkapäivää niin että yksi on pelkkä pakaratreeni, yksi loikka ja yksi vaihtelevasti erilaisia  jalkapäivän liikkeitä. Olka- ja selkätreeniä tulee kans tehtyä nyt paljon. Aion myös tehä joka päivä vatsat. Aerobista teen sen mukaan mitä tarvitsee, katson vähän miten alkaa kropp

Valehtelevia sikojako tää maailma täynnä

Mun piti kirjoittaa sivistyneesti ja asiallisesti mutta nyt en voi säästellä sanoja. Joten kaikki mielensäpahoittajat ja kukkahattutädit voi lopettaa lukemisen tähän. Ja huom, tää on vain mun tän hetkinen mielipide. Avautuminen..mut jos tää saa jonku tuntee piston sydämessään ni good. En voi ku ihmetellä tätä nykymenoa parisuhteissa ja deittailussa. Jengi kusettaa ja pettää minkä kerkiää ja ulospäin ollaan niin onnelllista, ai että. Mikä hitto siinä on ettei aikuisilla ihmisillä ole sen verran munaa sanoa asioita suoraan ja olla rehellisiä toiselle ihmiselle. Ennemmin tai myöhemmin valheet paljastuu, tavalla tai toisella. Jos sä oot niin v*tun fucked up ettet tiedä kuka oot ja mitä haluut sun elämältä ja parisuhteelta niin kannattaisko ottaa se aika sitten itsensä tutkiskeluun eikä ketään kolmatta osapuolta siihen hillumaan. Pettämisestä on tehty niin helppoa. Ei tarvii edes kotoota poistua kun somen kautta voit ottaa yhteyttä ihan kehen vaan. Jos oma kumppani ei saa viisaria värähtä